שתיית מים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/05/2007 | 13:28 | מאת: לימור

שלום לכן. אני שותה מדי יום בין 3 ל- 4 ליטר מים צלולים ביום. האם זה בריא? זה בסדר מבחינה בריאותית? אני מציינת שיש לי מלא יציאות בזכות השתייה. תודה והמשך יום נפלא.

04/05/2007 | 09:49 | מאת: נטלי

שלום לך קודם כל צריכה גדולה של שתיית מים זה דבר בריא מאוד וזה בסדר גמור במיוחד שזה עוזר לך ביציאות אל תפסיקי תצרכי כמה שאתה רוצה ויכולה אני אפילו ימליץ

18/05/2007 | 15:25 | מאת: הרץ הקריית גתי

כשאת שותה מים יותר מדי, הכליות מתחילות לעבוד..... ואם הכליות עובדות יותר מדי, הן נהרסות. עדיף לשתות ביום בסביבות 2 עד 2 וחצי ליטרים של מים. לא יותר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה