ציטוזן פלוס של GNC

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/05/2007 | 17:20 | מאת: שירן

האם לדעתכם המוצר הזה יעיל? הוא לכאורה אמור לעזור בהרגשת שובע ולספוג את השומנים מהגוף. הוא מכיל ציטוזן, אבץ, ל-קרניטין המסייעת בשריפת שומנים, המינון הוא 1+2טבליות ביום , חצי שעה עד שעה , לפני האוכל עוד מידע על המוצר: ציטוזן הינו סיב תזונתי שמקורו בכיטין CHITIN, פוליסכריד . יתרונו של סיב זה הינו בכושר הספיגה הגבוה שלו. סיב זה יכול לספוג עד פי 6-8 מנפחו. ציטוזן הינו אחד מהסיבים הבודדים שלמעט הגדלת נפחו על ידי ספיגת מים, מגדיל את נפחו גם על ידי קשירת מולקולות של שומן אליו. בגוף האדם הציטוזן מבצע את אותה פעילות – הוא סופג את השומן מהגוף ומפרישו מהגוף דרך מערכת העיכול. האם כדאי לקנות אותו, מי שניסה ???

01/05/2007 | 21:08 | מאת: אסתי ארדיטי

מחכה לתשובה בעניין...........

11/12/2010 | 23:32 | מאת: אנסטסיה

היי אסתי, בכל עניין תוספי התזונה, התגובה של הגוף היא אינדבידואלית. המוצר אינו מוצר פלא שאיתו תראי הרזיה בלי תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית. כל תוספי התזונה שמעודדים הרזיה- צריך לנסות ולראות. כל גוף מגיב אחרת. הציטוזן פלוס מכיל סיבים תזונתיים שאמורים למלא את נפח הקיבה ולעודד תחושת שובע (כך בעצם אמורים להשיג שובע באכילת כמויות אוכל קטנות יותר), כמו כן, זה עוזר ליציאות סדירות. ל-קרניטין הינו תוסף שלוקחים גם ספורטאים לפני אימון ע"מ להגיע לשריפת שומנים גבוהה. לפי דעתי, אם את רוצה לקבל מידע מהימן, כדאי להתייעץ עם יועצת טבע בחנויות הטבע והפארמים או אפילו נטורופאתית. המון בהצלחה! אנסטסיה- יועצת טבע

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה