דיכאון ודיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/04/2007 | 11:11 | מאת: בחורה עצובה

אני בחורה בת עשרים ועןשה דיאטה מבוקרת ונהנית שאני יורדת במשקל אבל יחד עם זאת אני מרגישה מדוכאת לא יודעת למה יכול להיות שיש קשר בין שניהם? תודה מראש

04/05/2007 | 21:07 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב לך. שאלתך מעוררת אצלי לא מעט שאלות משלי, במטרה להבין למה התכוון המשורר. ובראש ובראשונה, מה זה אומר "מרגישה מדוכאת"? איך את רואה את הקשר למסגרת הדיאטטית שכפית על עצמך? איך את מגדירה את עצמך בד"כ? וכ"ו. יהיה מעניין לשמוע ואולי, יחד, נוכל להבין טוב יותר את מהות הקשר בינהם , לגבייך. ערב נעים ושבת שלום שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה