סתם רוצה לדעת!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/04/2007 | 16:53 | מאת: מיכל

שלום לאה ובלה .. כפי שהבנתי שאתן אומרות שאפשר לאכול כל דבר רק בזמנים נכונים ומעט! עם ביכולתכם לענות לי .. מה זה כל דבר בישבילכם?מתוק ומטוגנים אפשר לאכול? וכמה מלשל? ובאיזה שעות? עם אתן יכולות . תסדרו לי את סדר היום של האכילה ואיזה כמות לאכול! למרות שיש לי תפריט מישלי .. פשוט אני רוצה לדעת למה אתן מתכוונות! בתודה מיכל!

27/04/2007 | 17:42 | מאת: בלה אגמון

היי מיכל . ברוכה הבאה לפורום שלנו. את מתבוננת במה שאנחנו אומרות בראש דיאטתי. יש לך את התפריט שלך אתו את מרגישה בנח. הוא משרטט לך את המפה של מה כמה מתי ואיך לאכל . את מייחסת לנו דברים שמעולם לא אמרנו. לעולם לא אמרנו שצריך לאכל מעט ובזמנים הנכונים. מה זה מעט ? מה זה זמנים נכונים? מי יכול לדעת ולהחליט בשבילך מלבד הגוף שלך? אנחנו אומרות שעליך לאכל רק מה שהגוף שלך מבקש כי הוא ורק הוא יודע מה כמה איך ומתי עליו לאכל איך להראות וכמה לשקול. הגוף לא אוהב שיתערבו לו בעינינים אלה. וכשמתערבים הוא יודע לנקום . תשאלי את כל מי שהיה בדיאטות. אז אם יש לך תפריט ואת מרוצה ממנו ואת ממש לא מתכוונת לסטות ממנו לא ימינה ולא שמאלה למה את רוצה שנסדר לך את סדר היום שלך? ואיך נדמה לך שנוכל לעשות זאת? התשובה היא אצל גופך.לא אצלנו. זו מהותה של גישת הרזיה ללא דיאטה. את מוזמנת לקרוא, לשוטט להתרשם ולהחליט אם זה מתאים לך או לא. שיטוט מהנה ונשמח להשיב לכל שאלה אם עדיין תיהיה לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה