שבוע של אטרף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/04/2007 | 16:45 | מאת: לימור

שלום אני בדיאטה כבר שנה הורדתי ממשקלי 27 קילו השבוע האחרון ממש מדכא אותי ומפחיד מאוד אני אוכלת ללא הפסקה כל מה שעובר דרכי חמוץ מתוק מלוח מהבוקר עד הערב בשבוע הזה ההעלתי 1.5 קילו איך זה נפסק ולמה יש לי פתאום את רצון לאכול אחרי הרבה זמן שזה עבר לי מה עלי לעשות

26/04/2007 | 17:15 | מאת: בלה אגמון

לימור היקרה, התשובה לשאלתך נמצאת בשורה הראשונה - אני בדיאטה כבר שנה. עליך להבין איך גופך ונפשך חווים דיאטה - כמו כלא ,אז נכון בהתחלה הם בהלם ולא מנסים לברוח כי לא יודעים האם אפשר ומה החוקים ,כי מפחדים מהסוהרים ומהשוטרים. אבל עם הזמן נמאס הכלא הנורא הזה שקרוי דיאטה ,המגביל כל כך ,המצמצמם כל כך ,המבטל כל כך את קולות הגוף. וכשלגוף נמאס הוא מתמרד, וזה מה שקורה לך - מרד של הגוף ומרד של הנפש. כדי להפסיק את זה עליך לשקם את יחסייך עם גופך ועם כל מיני חלקים בנפשך ,לגייס אותם לאיזון פנימי ושמירה על משקל בריא ומתאים לך. לימור, אני מברכת אותך על שרזית כל כך יפה ומבינה את הפחד שלך לאבד את ההשיג שלך אבל זה ממש לא חייב לקרות. עליך לנהוג נכון וזה אומר לשנות כיוון ואת מפת הדרכים על פיה ניווטת עד עכשיו. לזכור שהרבה אנשים שעושים דיאטה בסופו של דבר קורה להם מה שקורה לך , ולהסכים לקנות מפה אחרת. מקווה שתפרגני לעצמך. בכל אופן הרבה הצלחה בכל אשר תחליטי

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה