בבקשה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/04/2007 | 02:04 | מאת: מלאני

שלום! אני 1.61 ושוקלת 60...בעוד כשבועיים וקצת יש לי מועד מאוד גורלי...ואני רוצה להרזות 7 קילו עד אז...אני לאדעת מה לעשות...:( אני בת 16...וזה מאודדד דחוף! בבקשה עזרה...

16/04/2007 | 08:23 | מאת: לאה פינטו

שלום מלאני. לצערי לא אוכל לעזור לך מלבד לאחל לך הצלחה ב"מועד מאוד גורלי". ההתייחסות הזו לגופך אינה תואמת את הרוח שמביא פורום זה. ואם בכל זאת ארצה להאיר בקטנה, אז.... נסי לחשוב, מה יקרה באותו יום גורלי אם תהיי כמו שאת עכשיו? איזה דיזאסטר יתרחש? מה הסצנריו הכי אימתני שאת יכולה להעלות בדעתך? את חושבת שתשרדי אותו? הגוף שלך אינו איזו עיסת פלסטלינה שמשחקים בה איך שבא ומשנים את צורתה מהרגע לרגע. תני לו קצת יותר כבוד.זה מגיע לו ולך. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה