דיאטת בזק !

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/04/2007 | 18:36 | מאת: סופי

אני יודעת שזה לא בריא, ובמצב רגיל לא הייתי שוקלת את זה אפילו . אבל, בעוד 6 ימים אני צריכה לעמוד מול קהל גדול לצורך האירוע של החיים שלי! אני בת 24, שוקלת 50 ק"ג, 160 גובה. בתקופת השירות הצבאי שקלתי 45 ק"ג בלי שום נסיון לשמור על המשקל. ברצוני להוריד 5 ק"ג בשישה הימים הקרובים דחוף. מי יכול לעזור בשיטות. ( במסגרת סיכון סבירה). תודה!!!

12/04/2007 | 19:45 | מאת: לאה פינטו

מאחלת לך הנאה והצלחה בארוע של החיים שלך. אל תתני ל- 5 ק"ג להרוס לך, התמקדי בעיקר. אני בד"כ לא אומרת זאת, אך הנתונים שאת מציגה נשמעים נפלאים. יכול להיות שבעתיד תרגישי נוח יותר עם גופך, מסיבה זו או אחרת, אך כעת....האם יכול להיות שההתעסקות ב- 5 ק"ג, מאפשרת לך בריחה והמנעות בהתעסקות משמעותית יותר בשלב זה של חייך? מאפשרת לך סוג של נסיון שליטה? אולי כן ואולי לא. בכל אופן, קראת לזה "הארוע של החיים שלי" - תני לו להיות כזה, ללא תנאי. זה הדבר הטוב ביותר שאוכל להמליץ לך. בהצלחה רבה שלך לאה

14/04/2007 | 23:32 | מאת: יעל

ברור שזה לא אידאלי לטווח הארוך, אך לשבוע אין שום בעיות... אני עושה ככה: לשתות המון המון מים. תקני לך 5 חבילות של מסטיקים (באמת...) ופשוט תלעסי כל היום- זה עוזר ב-2 צורות: 1. הגוף שלך מבלבל בין רעב לבין הצורך ללעוס משהו ומסטיק עונה על הדרישה.. 2. מסטיק על בטן ריקה עושה הרגשה קלה של בחילה, וזה מונע את הרצון לאכול. 3. פשוט לאכול המון ירקות. להגיד לעצמך שזה רק שבוע ושזה אפשרי... לאכול כמה שפחות, ולא להכנע לבולמוסים! 4. לא להיות הרבה בבית, ולהחליט בשום אופן לא לקנות אוכל בחוץ! אני ירדתי בשבוע 4 קילו ככה. תזכרי שלאחר השבוע את הולכת לעלות את 4 הקילואים בחזרה הרבה יותר מהר ממה שחשבת... בהצלחה!

14/04/2007 | 23:41 | מאת: יעל

להשתדל ללכת כמה שיותר ברגל- עד כמה שזה אפשרי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה