ארוחות לא סדירות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/04/2007 | 12:09 | מאת: אמא

אשמח מאוד אם אהיה באותה השקפת חיים כמוך ,שבשביל לרזות זה לא אומר דייטות חריפות אימונים.ביקשת איך זה אצלי ארוחות לא סדירות: אני מלמדת חצי משרה יומיים בשבוע(בבוקר רצים עם הילדים,אין זמן לארוחת בוקר,התרגלתי כך ולא יכולה לאכול ארוחת בוקר בימים אחרים.יומיים לומדת תוכנית מרוכזת משמונה בבוקר עד תשע בערף ארוחות איך שמזדמן.שישי שבת מלמדת התלמידים דלי שמכינה אותם לבגרות ...אז איך תהיינה ארוחות סדירות

12/04/2007 | 18:00 | מאת: בלה אגמון

השקפת עולם מייצרים ובוחרים. את בוחרת לראות את מה שאין את מה שקשה ואיך זה בלתי אפשרי. ברור שדרך משקפיים כאלה הכל נראה רע ותקוע. אני מציע לך בכל זאת לנסות לספר סיפור אחר לעצמך. אני מכירה הרבה נשים וגברים עסוקים מאד שמוצאים בלי בעיה זמן להזין את עצמם ולעשות פעלות גופנית . הכל עניין של סדר עדיפויות . מפנה אותך לספרו המופלא של סטבן קובי - 7 הרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד - ספר משנה חיים לדעתי. יש שם את כל התשובות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה