הורדה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/04/2007 | 18:21 | מאת: רעות

לאה שלום. רציתי להתייעץ עימך. אני בת 19, משקל 65 וגובה 1.70. לפני גיוסי לצה"ל שקלתי כ 58 קג'. אני מנסה לחזור למשקלי הקודם ע"י כך שהחתתי בצורה משמעותית בכמות האוכל, שינוי סוג האוכל (אוכל בריא יותר) והחשוב מכל התחלתי לפני כחודשיים לערך לצעוד על בסיס יומי כ45 דק' צעידה מהירה. למרות כל זה איני מצליחה לחזור למשקל המקורי. האם יש לכך היגיון והאם זה קשור לכך שאני אוכלת ארוחה אחת ביום (בערך) תלוי בימים. תודה, רעות.

12/04/2007 | 08:59 | מאת: לאה פינטו

הי רעות. כשאת פעילה מדי יום 45 דקות, אלו ביטויים והשלכות יש לכך? עזבי לרגע את מאזני השקילה והתמקדי בגופך - איך זה מרגיש? האם יש הבדל כלשהו? נסי לבחון את ההשפעה של היותך פעילה על מוצקות גופך, על ההיקפים. מחכה לתשובתך שלך לאה

12/04/2007 | 09:31 | מאת: רעות

לאה שלום. מבחינת ההרגשה, ההרגשה לאחר צעידה כזו היא מצויינת. אני מרגישה קלילה וטוב מאוד עם עצמי. העיניין הוא שמבחינה חיצונית אין כל שינוי של שיוני במבנה הגוף. בעבר הייתי רזה יותר ואני לא יודעת אם שאיפתי היא לחזור למידות ההן אבל בטוח שכוונתי היא לשנות ולהצר הקיפים. אז שיוני חיצוני לא רואים, הפנימי מורגש מאוד. חסר לי רק את הדבר ההוא. בנוסף, אם אני אוכלת ארוחת בוקר אני מרגישה כאילו משקלי מחפיל את עצמו. האם זה הכרחי?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה