האהבה לאוכל מהיר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/04/2007 | 03:59 | מאת: קארין

שלום! אני בת 22 גובהי הוא 1.50 ככה שכל קילו נראה עלי בקלות ונורא קשה לי לשמור על משקלי ואף לרדת בו מכיוון שיש לי אהבה לאוכל מהיר - הרבה מקדונלדס, הרבה תפוחי אדמה ושניצלים. עוד בעיה שיש לי - אני לא אוכלת ירקות ופירות, אני פשוט לא אוהבת. אני לוקחת ויטמינים אז אין דאגה אבל אפילו דיאטה אני לא יכולה לעשות בגלל חוסר אהבתי לדברים בריאים. אני גם לא אוכלת הרבה בשר. אז איך אני מורידה במשקל אם אני לא יכולה לעשות דיאטה נורמלית ולאכול ירקות??

11/04/2007 | 12:20 | מאת: אמא

שלום לך ליאה מאוד מעריכה אתסגנון הגישה שלך אבל זה לא בראש שלי, אז איך אני יכולה להאמין בזה??אם הבטן שלי כמו בצק רך ומלא שריטות של הריון כושל בתאומים עם ריבוי וריבוי וריבוי מי שפיר (הגעתי למשקל של 110 ק"ג אז והתאומים היו כ אחד ק"ג ביחד")

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה