שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/04/2007 | 11:19 | מאת: גילי

האם זה ייתכן שאוכלים פחות קלוריות ממה ששורפים ועדיין לא יורדים במשקל ? זה מה שקורה לי כבר כמה חודשים (ואני לא מפתח שרירים. ) אני אוכל רגיל, כל היום, (אין "הרעבה") בוודאות פחות קלוריות ממה שאני שורף (בערך 500 פחות) ולא מצליח לרדת . מה עושים? תודה!

10/04/2007 | 16:16 | מאת: לאה פינטו

שלום גילי. התשובה הקצרה תהיה: כן, בהחלט אפשרי. ויש לכך ערב רב של סיבות. מה שמעניין אותי הם השינויים שאתה כן חווה. שתף אותי. ואמשיך משם. לאה

11/04/2007 | 16:44 | מאת: גילי

אני בן 35 180 סמ שוקל בערך 87 קג. כ 4 חודשים אני אוכל בממוצע כ 2000 קלוריות ליום (פלוס מינוס...) שנפרסים על פני כל היום ואני עדיין נשארתי סביב אותו משקל. אני לא עושה כרגע שום פעילות ספורטיבית (כך שזה לא פיתוח שרירים כסיבה אפשרית) לפי מאזן הקלוריות הנ"ל אני חושב שהייתי אמור לרדת במשקל. מה זה יכול להיות? תודה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה