תזונה נכונה בצבא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/04/2007 | 15:38 | מאת: אורטל

שלום, אני בקבע ומשרתת בבסיס סגור כבר כמה שנים. אי לכך, אינני יכולה לבחור את התפריט והארוחות. וכידוע, האוכל הצבאי הינו רווי בשומן ולא תורם כלל לתזונה. אין לי יותר מידי זמן להתאמן מיכיוון שאני עובדת לכל ורך היום ושעות הרגיעה שלי הן הארוחות שבהן אני בהפסקה מהעבודה. אני משתדלת לא לאכול בין הארוחות איך אין לי זמן לבצע פעילות גופנית. שאלתי היא, כיצד אני יכולה לרדת במשקל ולשמור על תזונה נכונה במסגרת הצבא?

10/04/2007 | 09:03 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב אורטל. השאלה אכן היתה מאוד מוכרת לי, בחיפוש קל מצאתי אותך (ואולי זו משהי שהזדהתה באותו שם?!), עם אותה שאלה בדיוק. אין לי מה להוסיף למה שכבר כתבתי אז את מוזמנת לקרוא אותה שוב, ואם יעלו שאלות נוספות, אנחנו כאן. בוקר נפלא שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה