עגבניות ודיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/04/2007 | 16:21 | מאת: סבא 8

האם יש מגבלה בכמות העגבניות שמותר לצרוך ביום בדיאטה?

07/04/2007 | 20:48 | מאת: בלה אגמון

אם אתה בדיאטה עלך להתיעץ עם מי שנתן לך את הדיאטה הספציפית. לכל דיאטה יש את הכללים שלה את ההיגיון שלה ואת החוקים שלה. על פי השטה שלנו מה שקובע זה הגוף שלך . תאשל אותו כמה עגבניות בא לו ותאכל בהתאם.

10/04/2007 | 09:20 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב סבא 8. פעם שעברה, אם אני לא טועה זה היה "סבא 7". אני זוכרת שהכינוי סיקרן אותי, בעבר. ובכל מקרה, מזל טוב, הרבה הנאה ונחת. בנוגע לעגבניות....המרוקאים אומרים בימים אלה "תסעדו ותרבחו", אז באוירת חג המימונה, פשוט תהנה. ואגב, יש לי מתכון מנצח לסלט עגבניות, אם תרצה. בברכת בוקר טוב ויום נפלא שלך לאה פינטו

10/04/2007 | 21:57 | מאת: סבא 8

מוכן לגוון את הדיאטה שלי עם המתכון שלך ובשמחה!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה