איך מתחילים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/04/2007 | 16:58 | מאת: עמית

שלום לכולם אני מעריך שכשמישהו כבר משתמש בשיטות שלכן הוא לא צריך הדרכה או המלצות השאלה היא איך מתחילים, אני 1.80 שוקל 120 קילו ומנסה לרדת כבר שנים, קשה לי להבין איך מקשיבים לגוף ומה זה אומר. בתודה מראש וחג שמח לכולם

07/04/2007 | 21:48 | מאת: בלה אגמון

שלום עמית. השיטה שלנו היא תהליך למידה - בידיוק כמו שחיה או לימוד נהיגה. אפשר להגיד לך איך להתחיל לנהוג או לשחות אבל זה לא יעזור לך להיות נהג או שחיין. כדי שזה יקרה ,יש לעבור תהליך של למידה אשר בסופו יווצר שינוי שיאפשר לך לשלוט בידע הזה. לכן, אין טעם להסביר דרך הפורום איך להקשיב לגוף כי זה לא יתרום לך הרבה לרכישת המיומנות הזאת. יש צורך בתהליך לימודי. בברכת חג אביב שמח. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה