זקוקה לעזרהה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/04/2007 | 15:01 | מאת: אתוו'ש

לאה, בלה היקרות!! אני אומנם לא מכירה אתכן לעומק, אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... הגובה שלי הוא 1.82 והמשקל שלי הוא 86, ואני רוצה לרדת 15 קילו, אך הבעיה היא שאני מאוד אוהבת לאכול וניסיתי את כל הדיאטות למיניהן...בבקשה תתנו לי עצה טובה, מהנה ומקווה שאני אשרוד בה... תודה רבה לכןן נ.ב--אשמח אם תשלחו לי תגובה לאימיילל :-)

04/04/2007 | 15:04 | מאת: אתוו'ש

[email protected]

07/04/2007 | 21:53 | מאת: בלה אגמון

שלום אתוש. העצה שלי אליך היא תשני את הדרך בה את רואה את המציאות. אל תראי בעיות תראי פתרונות, אל תראי חולשות תראי עוצמות אל תראי כשלון תראי ניצחון. בשאלה שלך את כבר מקבעת את הסיפור של הכישלון .את אומרת שאת אוהבת לאכל ומגדירה את זה כבעיה. אני לא רואה פה שום בעיה. כל רזה טבעי אוהב לאכל זה לא הופך אותו לשמן. את קובעת כמה את רוצה לרדת גם זה בעתי, מי אמר לך שצריך לרדת 15 קג? אולי צריך יותר ואולי הרבה פחות רק גופך יוכל להחליט את המשקל המתאים לו. אשמח להגיב למייל רק תסבירי לי קצת יותר מה את צריכה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה