שלום.. התייעצות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/03/2007 | 23:20 | מאת: מעיין

אני בת 15, 1.67 +- והמשקל שלי נע בין 55 ל-60. זה אולי לא נשמע הרבה אבל אני מרגישה לא נוח עם הגוף שלי וכבר הרבה זמן שאני מנסה איכשהו להרזות... אפילו טיפה. אני שחקנית טניס כך שאני עושה ספורט, וגם כשאני לא עם הטניס אני רצה על ההליכון, זו לא הבעיה. אני לא אוכלת מאפים/עוגות/פיצות/בורקסים/ג'אנק פוד וכל הדברים המשמינים האלו כבר המון זמן.. לא נוגעת בזה פשוט. רוב הקלוריות שאני מכניסה לגוף שלי זה בארוחת הצהריים... בבוקר אני אוכלת דגנים מסיבים תזונתיים, בין לבין פרי, ובערב אני בדר"כ לא אוכלת כמעט. בכל זאת, ולמרות זאת, עם הספורט ועם התזונה הנוכחית - אני נשארת פשוט באותו משקל כל הזמן... אני לא יודעת אם אני אוכלת נכון או לא, יותר מדי או לא, אבל אני לא מצליחה לעמוד במטרות שלי... למישהו יש איזשהי עצה בשבילי? זה לא כזה ביג דיל, אבל הקילוגרמים המיותרים האלו מציקים לי והבנתי שלבד אני כבר לא אצליח להוריד אותם כי זה פשוט לא הולך... אני מאוד מקווה שהגעתי למקום הנכון (ואם לא, סליחה מראש...) ותודה

01/04/2007 | 11:25 | מאת: בלה אגמון

שלום מעיין. משקלך תקין. זה שאת לא מקבלת את זה ,מראה על בעיה . ניסיון לרדת במשקל כשהוא תקין יגרום לנזק בטווח ארוך. אני מציע לך לבדוק עם עצמך למה את רוצה לרדת למרות שאת לא צריכה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה