השמנה מסטרואידים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/03/2007 | 02:20 | מאת: אירית

היי... לפני כשנתיים גילו אצלי סרטן והייתי טופלת בסטרואידים ובכימו.. ברוך השם עכשיו אני בריאה אבל בגלל הסטרואידים עליתי 25 קילו... הייתי שוקלת לפני הטיפולים 54 ועליתי ל 79 ועכשיו אני בסביבות ה 65-67 קילו אבל עדיין לא במשקל הקודם שלי... מה שנשאר זה צדדים וקצת בטן... איך אני מורידה את כל המשקל שיצטבר על גופי?? איך מורידים צדדים? אני אוכלת פעמיים ביום... בדרך כלל סלטים ופשטידות תרד או ברוקולי... לספורט אין לי זמן... כאשר הייתי אצל דיטאנית היא הביא לי תפריט אבל הוא גרם לי רק לעלות כי היה בו הרבה יותר אוכ מאשר אני אוכלת בדרך כלל. האם יש איזשהם כדורים שיכולים לזרז או לעזור לי לרדת?

27/03/2007 | 07:13 | מאת: בלה אגמון

אירית היקרה. גופך עבר טלטלה רצינית וכך גם נפשך. חלית במחלה קשה והצלחת להחלץ ממנה. כיום, עלך להתרכז בשיקום המערכת יחסים אתו, באהבה כלפיו בקבלתו ובדאגה מתמשכת לבריאותו. הרזיה נכונה היא תהליך שרק גופך מפקח עליו. את צריכה לתת לו את התנאים האדיאילים . מדבריך אני שומעת שאת מרכזת המון מאמצים בשומן שיש דבר שעלול להשאיר אותו במקומו. עצתי אליך, תברכי כל יום את גופך הנפלא על שהבריא. תשאלי אותו כל יום מה בידיוק בא לו לאכל , איך , כמה ומתי. תתעמלי רק אם הוא רוצה ורק בפעלות גופנית שמתאמה לו. אני מאד ממלצה גם על תהליך של מודעות עצמית בו תלמדי קצת יותר על הרבדים העמוקים שלך ותתחברי אל העוצמה היופי והבריאות ולא אל השיפוט הפנימי כלפי הגוף. אני מאחלת לך הרבה בריאות ואיזון. אני ממש לא ממלצה על כדורים משום סוג שהם בדרך כלל רעילים ומזיקים מאד. הרבה אושר, בריאות שלווה וחיים מהנים. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה