הפסקת עישון והשמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/03/2007 | 19:43 | מאת: מודאגת

שלום אני מןדאגת, פסקתי לעשן לפני ארבעה חודשים ועליתי כבר 5 קילו במשקלי שגם כך היה בעודף קל אני עושה ספורט כל יום (שעה באליפטיקל או הליכה שעה וחצי) במשך כל השבוע פרט לשבת. אני מנסה לאכול מסודר, להוריד מתוק ולשתות הרבה, וכלום לא זז. יש לציין אני בת 42 מה עושים? או מה אני עושה לא נכון? אני לא אוכל להמשיך כך, חשוב לי לציין שלפני שלוש שנים הפסקתי לעשן ומיד כשהתחלתי להעלות במשקל, חזרתי לעשן והכל ירד במהירות. הפעם החלטתי לא לוותר למשקל אבל אני מרגישה נורא אודה על עזרתך

27/03/2007 | 07:56 | מאת: בלה אגמון

שלום לך מודאגת. נראה שאת מנוהלת על ידי מערכת אמונות האומרת שכשמפסיקים לעשן עולים במשקל. אמונה זו אכן מתממשת מול עיניך. בנוסף נשמע שצורת מחשבה דיאטיתית ומגבילה שולטת בתודעה שלך. צורת מחשבה זו אומרת לך שאם לא תזהרי תשמיני. שתי מערכות אמונה אלו אכן עלולים לגרום לך להשמין אם לא תשני אותן. זה כאלו שאני בטוחה שאחד מהילדים שלי גנב ולכן אני לא סומכת עליו כל הזמן בודקת מה הוא עושה ומענישה אותו גם כשהוא לא גנב, בסוף מן הסתם הוא יגנוב. אני מציע לך לסמוך על גופך. תהליך הפסקת עישון אכן גורם לעליה קלה במשקל אצל חלק מאנשים. אם לא תבהלי ולא תכנסי לדיאטה חמורה אלא תסמכי על הגוף ותעבירי לו מסרים חיוביים הוא יחזור בסופו של דבר לאיזון. בהצלחה, בלה

14/08/2010 | 02:25 | מאת: גמולה מעישון

אחת מהתשובות הכי לא יעילות והכי מתנשאות שקראתי בחיי אין שום עזרה, הבנה או אמפטיה בתשובה אלא רק תשובה של מישהי שלא מבינה אותך

09/04/2007 | 17:26 | מאת: שרון

כדאי לך גם להיכנס לאתר הבא, אחלה כתבות www.tevalife.com http://www.tevalife.com/article.asp?id=תזונה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה