למה אין לי את הכוח הרצון לרזות!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/03/2007 | 10:44 | מאת: שירלי

אני בת 21 1.66 שוקלת 91 ק"ג אני יפה ואוהבת להתלבש יפה ואני מנסה לאזות אבל אני כול הזמן נשברת מחדש!! אוף נמאס נמאס נמאס!!

26/03/2007 | 12:36 | מאת: בלה אגמון

הי שירלי. תארי לך שהיית מחליטה שזה מאד אופנתי לא לישון . זה קול זה יפה וכל מי ששוה לא ישן. היית מגייסת את כל כח הרצון שלך ומנסה לא לישון. אני מניחה שהיית מצלחה יום , יומיים אולי שלושה... ומה היה קורה אחרי זה? מן הסתם היית פשוט יושנת כמה ימים רצוף. היית מתעוררת כועסת על חוסר כח הרצון שלך ומתחלה מחדש. אני יודעת שזה נשמע לא הגיוני ההתנהגות כזאת אבל זה בידיוק מה שקורה כשמנסים לעשות דיאטה. הגוף צריך לישון הגוף צריך לאכל ,כשאת גוזרת עליו דיאטה זה לא טבעי ואין שום סיכוי שזה ישאר לטווח ארוך. כדי לרזות צריך לעשות משהו אחר. לא דיאטה. אם באמת נמאס לך -תנסי משהו חדש. נשמח לעזור , בברכה בלה

26/03/2007 | 12:43 | מאת: מירב

אבל פשוט נגמרו לי הרעיונות. עשיתי את כל הדיאטות האפשריות. ירדתי יפה במשקל. אך מייד כשהפסקתי, עליתי את כל מה שירדתי, ועוד קצת. כך אני מגיעה בכל פעם לשיא חדש. היום אני בת 28, גובהי 1.69, ומשקלי כ- 108 ק"ג. אני אשמח לעצה. נ.ב. באחת התשובות שלך אמרת שניתן ליצור קשר. איך??

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה