שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/03/2007 | 10:06 | מאת: chana

אני בת 51 בדרך כלל בריאה לא מקבלת תרופות שוקלת 55 גובה 170 (השומן אצלי מתרכז במיוחד בבטו) רציתי לדעת אם עלי ללכת ליעוץ דיאטני בעקבות הבדיקות ה נ"ל במיוחד הכולסטרול - יש סיפור משפחתי של בעיות לב amylase 179 0.91creatinine CHOLESTEROL 235 CHOLESTEROL-LDL calc 144.4 יתר הבדיקות בגדר הנורמה תודה מראש

26/03/2007 | 13:02 | מאת: לאה פינטו

שלום חנה. אני מפנה אותך להמלצה רפואית כיוון שאינני יכולה להעריך על סמך 4 מספרים ואין זו מטרת הפורום. רופא המשפחה שמכיר אותך, את ההיסטוריה המשפחתית וההיסטוריה הרפואית ידע לעשות זאת מצוין ובודאי אם יש צורך יפנה אותך לדיאטנית בקופ"ח. בריאות נפלאה וחג שמח שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה