ללאה ובלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/03/2007 | 16:00 | מאת: שחר

שלום רב! אני בחורה בת 20 תמיד נחשבתי לטיפה מלאה,לא יותר מזה(1.63 שקלתי65) הרגשתי טוב עם עצמי הייתי במכון כושר בלי קשר למשקל אף פעם לא הרעבתי את עצמי וכו' והנה אני כאן אז כנראה שבכל זאת משהו השתבש, אז ככה בשנתיים אחרונות העליתי בשירות המון ועכשיו אני שוקלת79(!!) אני מרגישה לא נוח עם עצמי,אני יודעת שזה לא אני ולא הגוף הטבעי שלי, אני לא רוצה עכשיו להוריד 30ק"ג או משו כזה, סכ"ה לחזור למשקלי הקודם. ואני לא מצליחה,ולפעמים זה ממש מתסכל.כי אני יודעת שזה לא אני ניסתי שומרי משקל ,דיאטנית,נטורופתית ולא עזר. אני ליודעת איך עליתי כ"כ הרבה כביכול בלי לשים לב, אני רוצה מאוד לחזור לעצמי,ממש מרגיז אותי שבגדים שלי במידה40 לא עולים עליי. אני ליודעת איך אפשר להרזות ללא דיאטה, אשמח אם תסבירו ותכוונו.במסגרת היכולות. תודה מקרב לב.

25/03/2007 | 17:00 | מאת: בלה אגמון

שחר היקרה שלום רב, ברוכה הבאה לפורום שלנו. מדבריך אני מבינה שהרבה שנים היית רזה טבעית - מושג המתאר אדם שאוכל על פי רעב ושובע מתעמל לצורך בריאות ונמצא בשיווי משקל גופני ונפשי סביב נושא של אכילה, משקל וגוף. משהו קרה בחייך שהפר את האיזון . משהו שגרם לך לעלות במשקל בלי ששמת לב והיום את אכן במשקל שהוא גבוה . את מנסה לרזות בעזרת דיאטות דבר, שהוא מניסוני חסר סיכוי. עלך לחזור בחזרה לאיזון הפנימי שהיה לך. זהו תהליך שחשוב לעשות אותו בצורה נכונה ומקצועית. נשמח מאד לכוון אותך. ולשאלתך לא רק שאפר לרזות בלי דיאטה אי אפשר לרזות עם (לטווח ארוך). בהצלחה בלה

26/03/2007 | 11:29 | מאת: שחר

קודם כל תודה על היחס הטוב והרצון לעזור, זה כשלעצמו מעודד!! אני לא יכולה להצביע על נקודה ספציפית בה הכל החל להשתנות. אני רק יודעת דבר אחד: אני רוצה לחזור לעצמי!!! אשמח לקבל ממך פרטים והכוונה בנוגע להכוונה מקצועית(ומה זה אומר הכוונה מקצועית אם לא דיאטנית?!) טלפון,או כל גורם אחר שאוכל להעזר בו. תודה רבה:)

26/03/2007 | 12:41 | מאת: בלה אגמון

היי שחר. אשמח לדבר אתך בטלפון את מוזמנת להתקשר ללא שום התחיבות מצדך כדי שאוכל לנסות לכוון אותך. הטלפון שלי 0528303005 . את מוזמנת כמובן גם לפנות ללאה הפרטים שלה תחת התמונה שלה. בברכת חג שמח. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה