בי 12 + כולסטרול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/03/2007 | 17:43 | מאת: קרן

לאחרונה עשיתי בדיקות דם ערך הכולסטרול שלי אומנם לא חורג מהנורמה אבל נמצא בטווח העליון (193) ובי 12 מאוד נמוך 155 רציתי לדעת איך אפשר לאזן את עצמי משתי הבחינות הללו

24/03/2007 | 10:25 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב קרן. תוצאות בדיקות דם יש להפנות לדיאטנית המטפלת בקופ"ח, אין זה הפורום ולא זו הבמה להנחיות אישיות. את ראויה לתשובות בעלות משמעות אישית ולכן עלייך לעשות זאת באופן אישי. לא די בשני נתונים אלה כדי לקבוע, להחליט ולטפל. וראוי שמי שמנחה אותך ומטפל בך יראה את התמונה הרחבה יבסס עליה את המלצותיו. יום נפלא ושבת שלום שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה