מתי הכי טוב להישקל?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/03/2007 | 15:16 | מאת: אלינור

שלום לכולם... מתי הכי נכון/טוב להישקל...? על הבוקר? לפני השינה? מה ייתן את התוצאה המדויקת, נכונה ביותר לגבי משקל הגוף...? תודה ויום טוב

15/03/2007 | 11:34 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב אלינור. אין לי תשובה בנוסח: "הכי טוב להשקל בבוקר"..אחרי הפיפי לפני הקפה וכ"ו. במקום, הייתי רוצה לשאול אותך מה את רוצה למדוד באמת? אם אכן את מסת הגוף שלך, אז רמת הדיוק לא כ"כ רלוונטית כי המסה הכללת משתנה כל העת. שתית 3 כוסות מים, המסה עלתה. אכלת ארוחת ערב, המסה עלתה. ניכנסת לשרותים, המסה ירדה. אז למה הכוונה, מדויק? אם את מסת השומן שלך את רוצה למדוד...? מאזני שקילה הם כלי מדידה מאוד מאוד לא אמין. הם מודדים מסה כללית שמושפעת בעיקר מתנודות במשק הנושלים ולא פרקציות ספציפיות כמו רקמת שומן. בברכה ויום טוב שלך לאה פינטו

25/03/2007 | 18:17 | מאת: רועי

את צודקת מאוד..! גם אני מעדיף לא להישקל כי אז אם עליתי אז הביטחון העצמי שלי יורד ואני רואה שהדיאטה לא עוזרת אז אני מפסיק או מזלזל.

16/02/2009 | 17:38 | מאת: יואב

נכון מאוד ,גם אני התעסקתי עם זה כל הזמן וזה שבר אותי לא פעם כי כל פעם שאתה לא רואה שינוי אחרי כמה ימים ולפעמים אפילו עליה ,אתה מיד מתייאש. הכי טוב זה לא להישקל אלה פעם בשבוע שבועים ,אני אוהב לקחת לי מכנס רפרנס ,כזה שלא נכנסתי אליו ולא היה קרוב להיסגר ולראות איך אני מתקדם. ומסתבר שגם שהמשקל לא מראה זאת ,יש ירידה משמעותית במיוחד כשעוסקים בספורט ומשלבים תזונה נכונה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה