מידע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/03/2007 | 09:53 | מאת: chana

שלום אני אישה בריאה בת 51 שנתיים ללא מחזור גובה 170 משקל 55 ( עוסקת בספורט כמה פעמים בשבוע דרך קלטות. ילדתי 4 בנים) מידות של מותניים 81 ירכיים 90. אני נחשבת לצורת תפוח אני רזה עם בטן די בולטת שתמיד הפריעה לי יותר מבחינה אסטתית- האם יש איזה הצעה דיאטה מסוימת אשר יכול לעזור לשפר ולעזור במידה מסוימת להוריד את הבטן (אני יודעת שאני לא צריכה לרדת במשקל (אני רוצה לשמור על המשקל הנוכחית ) !! שוב תודה אשמח לקבל תפריט או כל מידע אפשרי... כל טוב ושבוע טוב !thank!

11/03/2007 | 12:26 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, יש מספר דברים שאת יכולה לעשות. 1 - לפנות למדריך כושר ולבקש ממנו הנחיות לפעלות גופנית אשר תעצב את שרירי הבטן. 2 - אני לא ממלצה על זה אבל בכל זאת זו אפשרות - ניתוח פלסטי. 3 - לשנות את הדרך בה את מתבוננת על הגוף שלך .(את זה אני הכי ממליצה). אין שום דיאטה שעוזרת להוריד דווקא את הבטן. את בגבול התחתון של הנורמה מבחינת משקל כך שאת לא צריכה לרדת כפי שאמרת. אנחנו מאד נגד תפריטים מוכתבים מבחוץ.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה