אכילה נכונה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/03/2007 | 11:57 | מאת: רינה

כמה קלוריות בממוצע צריך לצרוך ביום כדי לשמור על משקל תקין?

07/03/2007 | 13:45 | מאת: בלה אגמון

אין לי מושג וזה גם לא חשוב בכלל. מי שסופר קלוריות זה אנשים שעושים דיאטות. מי שעושה דיאטות זה אדם בעל תודעה של אדם שמן. אם רוצים להיות עשירים לומדים לחשוב כמו עשיר. אם רוצים להיות רזים לומדים לחשוב כמו רזה. אדם רזה לא סופר קלוריות זה בכלל לא מעניין אותו ו .... הפתעה הוא נשאר רזה כל החיים !!! איך ? יש לו סוד . מה הסוד? אם תרצי לדעת אשמח לספר. בברכה בלה

20/03/2007 | 23:55 | מאת: טאליה

אני בת 17.5 שוקלת 60 וגובהי הוא 1.59.בילדותי הייתי מלאה.ורזיתי בחטיבת הביניים.מאז ועד היום אף פעם לא הייתי "שמנה".. תמיד אני על המשטר. אני לא נמוכה בצורה בולטת אבל ממש לא גבוהה. אני נראית טוב, באמת. אני לא מהרזות דקיקות, כי אני נמוכה וכך גם הגוף שלי,(שמותאם בדיוק למבנה שלי.מבנה חטוב, עוסקת בספורט!.). אבל יש לי מבנה מאוד טוב, ואני לא שמנה בכלל! הבעיה שלי היא כמו שקראתי פה בפורום היא הפרעת אכילה לא ספציפית.. בדיוק כמו שליטל, אחת שכתבה לך, רשמה.. אינ מאוד מאוד קשה עם עצמי בכל הנוגע לגוף שלי, זה אחד הדברים שיותר מעסיקים אותי בחיים שלי ובחיי היומיום. עשיתי המון דיאטות, דיאטניות, שומרי משקל, דיאטת חלבונים, ובאמת באמת שאני לא צריכה! המבנה שלי הוא פשוט כזה,(רקדתי והתעמלתי ולכן יש לי רגליים מלאות ופלג עליון רזה- דבר שמאוד מפריע לי- "רגליים שמנות") ושוב, אני ממש לא שמנה!. אבל לעולם לא אצליח לראות בי כ-רזה או כאחת שנראית טוב. אני כל הזמן מייסרת את עצמי במה אוכל במשך היום,במה אכלתי, מתכננת בקפידה את צריכת הלקוריות, ואוכלת המון מוצרי דיאט. ובאמת התקווה שלי אם שיום אחד פשוט אפסיק לחשבן.. קורה שבתקופות הקצרות שאני אוכלת לפי שובע ורעב אני מרזה!.. איך אני משתחררת מהאופי של השמנה, שבכלל לא תואם לי!? ורק מקשה עליי יותר..?ואיך זה שבאמת כשאני אוכלת בלי לחשבן, אני באמת מרזה!?.. האם אני יכולה להסתמך על זה?!...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה