שתיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/03/2007 | 10:27 | מאת: אורית

הי האם תה או קפה נכללים בספירת ה 8 כוסות מים המומלצות ביום אומרים שתה מיבש האם זה נכון תודה ויום טוב

05/03/2007 | 19:13 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב אורית מאיפה ה- 8? אני מכירה המלצות שמדברות על 10 ועל 12. אז מה נכון? האם ה- 8 נכון לימים חמים או קרים, לימי סתו פעילים או לימי קיץ במזגן, לנשים או לגברים, לצעירים או למבוגרים...או אולי היום את בכלל זקוקה ל- 11? יש לי המלצה חמה בשבילך, שתי לרוויה ושימי לב לצבע השתן שלך. הוא המדד הביתי הטוב ביותר להערכה של רמת המיום ו/או ההתייבשות של גופך. כשהגוף במצב של רוויה, השתן יהיה מאוד שקוף. צבעו ישתנה ויהפוך צהוב יותר ויותר ככל שיחסרו נוזלים. בנוגע לתה (גם תה צמחים בד"כ) ולקפה, אכן קיימים בתרכובות הללו חומרים משתנים. המשמעות היא שאנו גם מזינים את הגוף בנוזלים אך גם עוזרים לו להפריש חלק מהם החוצה באמצעות השתן. אין זה אומר שכוס תה היא חסרת ערך לחלוטין כשמדובר במיום הגוף, אבל זה כן אומר ש: 1. מים עדיפים. 2. כדאי לשים לב לצבע השתן ולהשלים חוסרים. לרוויה. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה