דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/02/2007 | 10:22 | מאת: חנהא

שלום רב! בזמן האחרון רזיתי מדי (כנראה ממתחים) והייתי רוצה עצה איך לעלות במשקל במקצת,למה שהייתי.בד"כ אני לא שמנה אך לא נוח לי עם המשקל הירוד.אני אוכלת בסדר ואפילו יותר אך שום דבר לא משתנה. אני בת 58 וגבוהה.אשמח לשמוע אם יש לכם עצה טובה בשבילי. תודה מראש

02/03/2007 | 16:45 | מאת: חנהא

איך זה ששלחתי הודעה ולא קיבלתי שום התיחסות? חנהא

03/03/2007 | 18:45 | מאת: בלה אגמון

חנה היקרה הפורום שלנו הוא פורום של הרזיה ללא דיאטה. כלומר פה מדברים על שיטת הרזיה יחודית לאנשים בעלי עודף משקל המחפשים אלטרנתיבה טיפולית. שאלתך צריכה להיות מופנית לדיאטנית קלינית. בכל אופן אענה לך כדאיטנית. (כפיצוי על שלא ענינו מיד). ירידה לא רצונית במשקל מחייבת בירור רפואי על מנת לשלול בעיה פיזית. במידה והכל תקין עלך להגיע לדיאטנית קלינית שתעשה הערכה תזונתית של מה שאת אכלת היום ותתאים לך תפריט שיעזור לך לעלות במשקל בלי לפגוע בבריאותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה