מה היא השיטה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/02/2007 | 18:34 | מאת: אתי

רציתי לדעת את השיטה להרזייה ללא דיאטה איך אני מוצאת את השיטה

12/02/2007 | 21:28 | מאת: בלה אגמון

שלום אתי. הרזיה ללא דיאטה היא שיטה טיפולית בעודף משקל שפותחה בארצות הברית על יד קרול מונטר וגיין הירשמן פסיכותרפסיות. הגישה טוענת שכולנו נולדנו עם מגנון פנימי היכול לווסת את המשקל שלנו לרמה המתאמה ביותר לגוף . במהלך השנים התרחקנו ממנגנון זה ונוצר חוסר איזון פנימי אשר גורם לעודף משקל. על פי הגישה חזרה אל הקשבה לקולות הפנימיים של הגוף, הפסקת עשיית דיאטות, התמודדות עם רגשות בצורה בוגרת ומאוזנת מאפשרת לאנשים לצאת ממעגל הדיאטות ולרזות אחת ולתמיד. אני ולאה עובדות על פי הגישה ויש כמובן אנשי מקצוע נוספים. מקווה שעניתי לך. אם לא את מוזמנת להמשיך לשאול. בברכה, בלה

12/02/2007 | 22:31 | מאת: אתי

לאן אני פונה במידה ואני רוצה לנסות את השיטה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה