שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/02/2007 | 12:02 | מאת: אילת

היי אדם יכול להעלות 3 ק"ג ביומיים? משהו ממש מוזר לי כי שלשום שקלתי 3 ק"ג פחות מאשר היום ורציתי לדעת אם זה הגיוני... תודה מראש...

11/02/2007 | 17:20 | מאת: לאה פינטו

היי אילת. ועכשיו לתשובה הקצת יותר ארוכה. אדם יכול לשקול ביום א' X ק"ג וביום ג' X+3 ק"ג, איך? 1. תנודות במשק הנוזלים בגוף - נשים חוות זאתבאופן טבעי, לרוב סביב מצבים הורמונליים שונים. 2. כיול מאזני השקילה. אם שאלתך היא "האם אדם יכול להשמין 3 ק"ג ביומיים?" התשובה שלי תהיה - לא סביר כדי להשמין ב- 3 ק"ג עלייך לצרוך עודף קלורי של כ- 7000 קק"ל ליממה. האם זה קרה? סביר להניח שלא. לעומת זאת, כדי לעלות 3 ק"ג במשקל הכולל של הגוף (זו המסה הכללית שמשתקפת במאזני השקילה), מספיק לצרוך 3 ליטר מים ואפשר לראות זאת באופן מיידי. את מוזמנת לעשות את הניסוי - לפני צריכת 1 ק"ג מים ואחרי צריכת 1 ק"ג מים. מה שמסקרן אותי הוא מה הוביל אותך למדוד את גופך לאחר יומיים. ובכל מקרה, מקווה שתשובתי מובנת ומספקת. ואם לא, את מוזמנת להמשיך את השרשור. ערב נעים לאה

11/02/2007 | 17:39 | מאת: אילת

תודה לאה, תשובתך מובנת ומספקת... מה הוביל אותי למדוד את עצמי...? מה שמוביל את עצמי למדוד את עצמי כל יומיים בערך...משהו דפוק בראש כנראה. תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה