בטן גדולה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/02/2007 | 12:38 | מאת: איה

שלום רב! אני רוצה לשאול שאלה כזאת. מבנה הגוף שלי הוא בינוני,אבל הבטן שלי מאוד גדולה.לא מגזימה-הרגשה שאני בחודש שביעי של ההריון.הרי זה לא נורמלי.איך מטפלים בזה?אני לובשת בגדים שיכולים להסתיר את מבנה הגוף שלי,כי בלי בגדים מתאימים זה באמת נראה נורא.רגליים רזות ובטן גדולה. תודה מראש.

06/02/2007 | 15:08 | מאת: דניאלי

בתן כמו בהריון למרות שמעולם לא קימתי יחסים, אין לי חבר, ולא ילדתי. למה זה קורה ומה עושים.

06/02/2007 | 17:34 | מאת: לאה פינטו

שלום איה (ודניאלי... זו אותה אחת?) ראשית, כמה שאלות ברור: 1. האם כך את מכירה את עצמך מאז ומתמיד? א. אם לא, אז ממתי? ב. אם לא, אז באלו נסיבות חיים חווית מבנה אחר? 2. האם המבנה הזה הוא נחלתם של בני משפחה נוספים? אשמח לתשובותייך כדי להתייחס בהתאם. שלך לאה

07/02/2007 | 09:58 | מאת: איה

לא,איה ודניאלי זה שני אנשים שונים )) 1.לא,רק שנתיים יש לי בעיה כזאת. 2.האמת,שום דבר לא השתנה,רק אולי לא אכלי כל כך מאוחר בלילה.לפעמים אני אוכלת ב 12 בלילה,כי בעלי חוזר מהעבודה מאוחר. 3.ממש לא.אמא שלי מאוד רזה,ואבא שלי גם.אולי רק דודה שלי הייתה מלאה. יכול להיות שאני צריכה לאכול פחות,וגם לא בערב.וגם אולי לעשות קצת ספורט.פשוט היה לי מוזר שהכל מתרכז רק באזור של הבטן.חשבתי אולי משהו לא בסדר עם העיכול ואולי יש משהו שעוזר ...סליחה על התיאור,אבל ההרגשה שאוכל מגיע לבטן ותקוע שם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה