אבות המזון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/01/2007 | 21:39 | מאת: נעמה

אני רוצה להוריד במשקל. אין לי הרבה להוריד. אני בגובה 150 ומשקלי 150. ברצוני להוריד 5 קילו. אני רוצה לעשות זאת בצורה מסודרת. אשמח לדעת מהם אבות המזון וכמה עלי לאכול מכל אחד. אינני יכולה ללכת לשומרי משקל או לדיאטנית משום שזה עולה הרבה כסף. אשמח לעזרה. (אינני אוכלת גבינות מטעמי בריאות) תודה רבה

28/01/2007 | 23:03 | מאת: בלה אגמון

שלום נעמה זהו פורום להרזיה ללא דיאטה זה אומר שלא מדברים פה על אבות מזון, כמה עליך לאכל ומה . לדעתנו את מצוידת בידע הנכון כיצד עליך לאכל כדי להיות במשקל גוף מאוזן המתאים לגופך .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה