לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/01/2007 | 14:08 | מאת: דנה

אני בת 15 שוקלת 50 וגובה 1.58, אני לא שמנה או משהו אבל אני ממש רוצה להרזות לפחות 3 קילו כי בזמן האחרון השמנתי. אני וחברות שלי חשבנו לקחת תה טיבתי אבל קראתי פה על מה שאנשים כתבו על זה והחלטתי שאני אוותר על זה. אני מנסה כמה שיותר לא לאכול הרבה, אבל לא תמיד מצליחה. איך אני יכולה להרזות? אני חייבת לדעת מה אני יכולה לאכול ומה לא. תודה=]

25/01/2007 | 22:50 | מאת: לאה פינטו

דנה יקרה לא בטוח שתאהבי את התשובה שלי אבל אני אנסה בכל זאת. מימדי הגוף שאת מתארת נפלאים. וכנראה גם מאוד נכונים לך. אני יודעת שקשה לראות זאת בעיניים של נערה בת 15....אז בואי נשחק משחק קטן ודמיוני. תדמייני שאת בת 40, אחרי 3 לידות (וזה אומר שלושה ילדים), נשואה באושר, מנהלת קריירה מענינת ומספקת, גובהך 1.58 ואת שוקלת 50 ק"ג בלבד. איך זה נשמע לך? איך זה נראה לך? איך זה מרגיש לך? היית חותמת על העסקה הזו? אם כן, אז דעי שאת הגוף כבר יש לך ולכן מה שנשאר לך זה לשמור על בריאותך, לטפח את אישיותך, להנות מנעורייך וללמוד לשמוח בחלקך. גם את הרי אומרת שאינך שמנה. דעי, יקירה, הדיאטה הראשונה תוביל לשניה...לשלישית...וכל אחת מהן תתחיל במשקל טיפל'ה גבוה יותר. חבל. דבר שני שמסקרן אותי הוא מה יקרה כשתשקלי 47 ק"ג? איזה שינוי כ"כ משמעותי בחייך יצרו 3 ק"ג פחות במשקלך? האם זה שווה חיים של חסך והגבלה? האם זה שווה את ההלקאה העצמית ותחושת הכשלון הכואבת? דנה'לה, אני מניחה שגיל ההתבגרות הפיזית מאחורייך - זה אומר שפיזית את כבר אשה בוגרת, שמרי על עצמך והשמרי מכניסה למעגל מתסכל של נסיונות שליטה במימדי גופך ואכילתך. יש לך את זה בענק המשיכי לאכול כרגיל. אל תלחמי בצרכים הביולוגיים של גופך - המשיכי להיות כמו שאת. אכלי כשאת רעבה, הפסיקי כשאת לא רעבה יותר כמו שעשית עד כה. עשי ספורט - זה יתן לך תחושה טובה פנימה והחוצה. זה יגביר את העוצמה הפנימית שלך וגם יחטב את שרירייך הצעירים. תצחקי, תשמחי, תבלי, תהני. ותבחרי רק בגדים שיפים לך ומחמיאים למידותייך, - אל תלכי שולל אחר מגזיני אופנה ותנסי להתאים את גופך לבגדים. עשי ההיפך - זה יהיה הדבר הכי חכם לעשות. תני למעצבי האופנה לעבוד קשה בשבילך. קבעי את את הסטנדרדים הנורמליים. קבלי, כבדי והעריכי את עצמך. ו..חבל שלא השארת כתובת מייל, הייתי מגלה לך סוד קטן שיהיה רק בינינו. זהו, יקירתי, זה כל מה שאני הייתי ממליצה לך לעשות כדי להרגיש טוב עם הגוף שלך ולא רק לחודש הקרוב אלא לחיים שלמים. שלך באיכפתיות רבה לאה

26/01/2007 | 15:43 | מאת: דנה

חח וואו תודה רבה רבה..עשית לי הרגשה טובה =] ועכשיו כתבתי את האימייל שלי

18/10/2007 | 21:29 | מאת: ענת

לאה, את פשוט מלאך. אני מקווה שהמון נערות קראו את התגובה הזו, הבינו ויישמו אותה. הלוואי שהייתי אני קוראת אותה כשהייתי בת 15 (אני בת 29 עכשיו...) תודה. ענת

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה