פעילות גופנית ללא דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/01/2007 | 18:03 | מאת: יהודית

בשל בעיה רפואית המליץ לי רופא המשפחה שלי לעשות פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע לפחות. אנני סובלת מבעיות משקל אך לא אתנגד להוריד גם כמה קילוגרמים... בשל עומס בחיי ועבודה שגובה את רב זמני אני מבקשת לדעת האם יש איזושהיא פעילות שאוכל לעשות בבית במרווחי הזמן שתתמוך בבריאות ובמשקל ולא תגבה ממני זמן רב?

24/01/2007 | 18:24 | מאת: שרה

יש אימון של 30 דקות כולל פעילות רגילה וגם אירובי מה שזה אומר שאפשר להשיג בחצי שעה תוצאות ממש יפות אבל עלי להזהירך זה אימון "קורע". אבל אין מה לומר כי רואים תוצאות אז זה אומר שעה וחצי בשבוע..... לי נראה שבבית אנחנו יותר "עצלנים אקטיבים" אני בבית עושה לעצמי הנחות שחני המדריכה שלי בחיים לא הייתה עושה לי. ואני גם לא עושה "דיאטה" - אוכלת סבבה, בריא כמה שיותר. מקווה שיעזור לך :) תתקשרי למועדון יסבירו לך שם: 03-6044044

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה