באמת תודה על התגובה . ומה מכאן ?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/01/2007 | 19:41 | מאת: לירי

בלה תודה רבה על תגובתך תשבותך עלתה בי המוטיבציה לרזות ולשנות את מסלול חיי באופו תמידי. אך יש לי מספר שאלות 1 האם תזונה נכונה יכולה להסדיר את הווסת ? (כי היא לא סדירה )ובמידה וקיימת לאן עליי לפנות על מנת לקבל תפריט זה וממי ? 2 יש בי כמו שאמרתי את המוטיבציה מה אני עושה מפה 3 במידה ואקלט להריון האם ישנה אפשרות להמשיך בתפריט הדיאטה גם במהלך ההריון? 4 האם קיים סיכוי להפילה טבעית העקבות משקל יתר ? אשמח לקבל תשובות ואת חוות דעתך תודה שוב תשובתך הקודמת לירי

09/01/2007 | 08:05 | מאת: בלה אגמון

שלום לירי. תודה שאת מודה לי על התשובה אבל אני לא בטוחה שהפנמת את מה שאמרתי לך לפי השאלות שאת שואלת. כדי להשתנות צריך להחליף את הנחות היסוד. לפי שאלות שלך אני רואה שאת עדיין שבויה בהנחות יסוד המקשרות בין תפריט תזונה ומצב של הריון . כפי שאמרתי לך הנחות יסוד אלו לא עזרו לך לרזות וכדאי להתחיל להטיל בהם ספק. עכשיו אענה על השאלות שלך 1 אי סדירות בווסת יכולה להגרם מסיבות רבות ושונות. עודף רקמת שומן יכול מאד להפריע ולכן הרזיה יכולה לעזור מאד בהסדרת הווסת אם זו כמובן הבעיה.ככל הידוע לי אין תפריט ספציפי לטיפול באי סדירות וסתתית . שאלות אלו עליך להפנות לרופא שלך. 2 מוטבציה היא צעד ראשון והכרחי בכל תהליך של שינוי. אם יש לך מטובציה תבדקי למה ?האם את רוצה שוב דיאטה או אולי מוכנה לדרך אחרת לחלוטין הפוכה לגמרה למה שאת רגילה? 3 אם תעשי דיאטה תשאלי את השאלה הזאת את הדיאטנית שתתן לך את הדיאטה הספצפית. בדרך כלל יש שינוי בדרישות התזונתיות בהריון ולכן משנים גם את התפריט בהתאם. 4 זו שאלה ששוב כדאי להפנות לרופא המטפל שלך. אני מאמינה שהריון במשקל גבוה טומן בתוכו סיכונים מסוימים וכדאי לדעת אותם. באופן כללי אני ולאה מציעות דרך שונה מאד להרזיה. אם תיהיי מעונינית לקבל יותר אנפורמציה נשמח לתת לך. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה