זריקות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/01/2007 | 17:18 | מאת: קים

שלום שמעתי על זריקות הניתנות במקום שבו יש הצטברות שומן והשומן נעלם??? אנא האם תוכלי להרחיב בנושא בתודה מראש

02/01/2007 | 19:19 | מאת: לאה פינטו

שלום קים. לא שמעתי על זריקות כאלה. אני כובשת את ההתנגדות שידיעה כזו מעוררת אצלי ורוצה להמליץ על כמה שאלות שאת יכולה להפנות למי שמכיר או משווק או מטפל באמצעותן: 1. אלו מרכיבים פעילים מוזרקים לרקמת השומן? 2. כיצד בדיוק הם גורמים להעלמות השומן? 3. האם הם גורמים לתאים עצמם להעלם? 4. אלו תופעות לוואי ידועות לזריקות עצמן? 5. מהן ההשלכות של טיפול כזה לטווח ארוך (בהקשר לרקמת השומן באזורים אחרים בגוף, ובכלל)? 6. כמה זמן הן קיימות בשוק? 7. מי הרשות שאישרה אותן לשימוש ותחת איזו קטגוריה? 8. לבקש טלפונים והפניות לאנשים שעשו שימוש בטווח של שנתיים מינימום. ואני הייתי מבקשת גם מחקרים מקצועיים - מדעיים. אגב, נסי בפורומים של קוסמטיקה רפואית ו/או ניתוחים פלסטיים ודומיהם. אז בהצלחה לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה