כדורים לדיכוי תיאבון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/12/2006 | 12:41 | מאת: אסף

אני שמן. 1.84 שוקל 104 ק"ג. אני לא מצליח לשבוע מארוחות וחושב על אוכל כל הזמן. דיאטניות לא יודעות מה לעשות וספורט רק עושה אותי יותר רעב.כמות האוכל שאני צריך לאכול כדי לשבוע גובלת בחזירות...ומשם אני משמין. סיפרו לי על כדורים לדיכוי התיאבון.אולי מישהו מכיר שמות או ניסה בעבר ? אני יודע שזה לטווח קצר אבר אני רוצה להיות רזה אפילו לדקה אחת...

21/12/2006 | 18:32 | מאת: לאה פינטו

שלום אסף יקר אני יכולה לחוש את התשוקה שלך להרגיש טוב, בריא ונוח עם הגוף שלך ורוצה להתחיל ולאמר - אני בעדך! זוהי שאיפה בסיסית ולגיטימית. זוהי מטרה ראויה בהחלט. אבל למה לדקה? מה דעתך על חיים שלמים? סתם רעיון. על מנת לסייע לך למצוא את הדרך הנכונה אל היעד הנכסף, חסר לי קצת מידע, אז ברשותך אפתח בכמה שאלות ואודה להתייחסותך: 1. ממתי אתה מכיר עצמך כאדם שמן? 2. האם היו תקופות בעברך, בהן אתה יכול לאמר שהסתפקת במנות קטנות יותר בהשוואה למה שאתה מתאר היום? 3. האם היו תקופות בחייך בהן היית בן אנוש רזה? (לך אחורה בזמן) 4. האם קיים רקע רפואי שיכול להעיד על הפרעה מטבולות, הורמונלית או נוירולוגית כלשהי? ענה ומבטיחה לחזור ולענות בהרחבה. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה