מרזה לבד

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/12/2006 | 12:03 | מאת: עדי

אני נערה בת 16 וחצי ולאחרונה התחלתי לרזות שלא מרצוני או כתוצאה מדיאטה הינני משתתפת רבות בפעילות גופנית כיוון שיש לי פטור הפעילות היחידה שאני עושה היא הליכה כל יום במשך כ-30 דק' וזאת כבר 3 שנים אך לחרונה התחלתי ממש לרדת במשקל כאשר משקלי היה 57 ק"ג היום הוא 52 בערך האם ישנה סיבה מיוחדת או שמא אלו רק שינויים הורמונליים או שאולי ישנה המלצה לפנות לרופא?

17/12/2006 | 11:16 | מאת: לאה פינטו

להרזייה טבעית או ספונטנית המתרחשת מעצמה סיבות רבות ומגוונות. בהחלט יתכן שבגיל 16.5 גופך מתאזן הורמונלית ולכך השפעה על מימדי גופך. לקצב הירידה משמעות בפני עצמה. יש הבדל בין ירידה של 5 ק"ג בשבוע לבין ירידה איטית של 5 ק"ג במשך מספר חודשים. בכל אופן, אם את מוטרדת, גשי לערוך לעצמך בדיקות כלליות על מנת לנטרל אפשרות פתולוגית כלשהי. גם עקומות הגדילה אצל אחות בית הספר יכולה להשלים את התמונה. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה