עלייה במישקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/12/2006 | 18:30 | מאת: מאיר

הייתי בתת מישקל חריף (פחות מ - BMI 14) ןכעת כבר אחרי BMI 18 אבל זה נראה כאילו אני רק מעלה וצובר שומנים גם הבטן גדלה וממש זה ניראה קצת מעוות ןגם התחושה שאני ממש מרופד אני יודע שהדבר הראשון שיאמרו שזה הכול בדימוי הגוף וזה לא אמיתי אבל זה כן באמת כך וזה לא סתם נדמה לי. אני יודע שזה קורה לחלר מן האנשים כאשר עולים במישקל לאחר תת משיקל - התפלגות השומנים בגוף נוצרת ללא איזון וללא פרופורציה ויש הצתברות שומנים הרבה יותר גודלה באיזור הבטן מאשר במקרה של אדם רגיל באותו המישקל אבל מה עושים (אני אדם מבוגר לא נער) האם רק כדי להכניס את עצמי לטווח של מישקל תקין כפי שהוגדר עלי ליסבול וליהיות עם בטן מוזרה (כמו כרס ) וכ"ו מה רוצים איך מצפים ממני לסבול ולהתמודד ולהשלים עם מצב שכל אדם לא בטוח שהיה יכול להשלים עם צורה שכזו ועל אחת כמה וכמה אדם כמוני שהיה כל כך רזה קודם שגם כך קשה לו עם זה מה איך עוזרים לאנשיםשחווים מצב כזה? האם יש סיכוי שאם בכול זאת אצליח לעלות עוד קצת (BMI 20) ולישמור על זה אז (למרות היותי כבר מבוגר ) זה בכול זאת מסתדר והשומן מתחיל להיתפלג ולהפזר בצורה יותר אחידה או נורמלית הגוף? או שאין מה לעשות וזה או ליהיות הטווח שמישקל תקין וליסבול את זה (דבר שלא בטוח שאפשרי עבורי) או לרדת חזרה במישקל אנא עיזרו לי אני ממש מיואש זה כאילו לא משנה לאיזה כיוון אני הולך -- בכול מקרה אני מפסיד

09/12/2006 | 17:17 | מאת: בלה אגמון

מאיר היקר. אני לא מצלחה כל כך להבין את שאלתך. יש לי חשד שמדובר בסוג מסוים של הפרעת אכילה ממנה סבלת ועכשיו אתה בתהליכי החלמה. מכיון שזה החשד שלי אמנע מלענות לך כדי לא להזיק או לפגוע. עלי לקבל אנפורמציה הרבה יותר ברורה כדי לראות האם זה מתאים להתיחס לשאלתך בפורום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה