קלוריות יומיות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/12/2006 | 21:39 | מאת: חיה

שלום לכם, אני בת 51. גובהי הוא 1.60 מטר ומשקלי 92 ק"ג. איזו כמות של קלוריות יומיות עלי לאכול על מנת לרזות בצורה סבירה לא מהירה מדי. אני לא עושה פעילות ספורטיבית כלשהי כך שהדבר לא מקל עלי. אודה על תשובתכם. חיה..

05/12/2006 | 07:58 | מאת: בלה אגמון

חיה היקרה. בשיטה שלנו לא סופרים קלוריות . ספירת קלוריות באה מגישה ביומכאנית הרואה בגוף מכונה שצורכת כמות מדודה של דלק= קלוריות אשר חושבה על ידי מדענים. לשיטתנו גוף האדם הוא הרבה יותר ממכונה ולכן אין אפשרות לחשב כמה עליו לאכל. בגישה שלנו אנחנו מלמדים את האנשים להקשיב לגוף שלהם לשאול אותו מה בידיוק הוא צריך לאכל כמה ומתי ולתת לו את זה בלי יסורי מצפון. תתפלאי לכמה מעט זקוק הגוף ברמה הביולוגית וכמה הוא לא נלחם בך כשאת שואלת אותו ומקשיבה לו. בקשר לפעילות גופנית גם פה זה לא חובה כדי לרזות וכדאי לעשות פעלות גופנית מתוך דיאלוג והקשבה לגוף ולא כי צריך. בהצלחה . בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה