הי בלה/לאה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2006 | 23:53 | מאת: נטע

מה שלומכן? התחלתי לקרוא תגובות שלכן לאנשים בפורום, ואני מאוד מתרשמת! כל הכבוד! אהבתי את הגישה, ואת הנכונות לעזור! רציתי לשאול, היכן למדתן את גישת האנטי-דיאטה? בלימודי תזונה בפקולטה אפילו לא הזכירו את המושג (חוץ מהיום, בפעם הראשונה, כאשר הגיעה מרצה אורחת והזכירה את איילת קלטר, אז עלה המושג, וגם אז לא ממש הרחיבו עליו). איך דיאטנית שמסיימת את התואר, ורוצה לשנות את התפיסה והגישה יכולה לעשות זאת? ניסיתי לחפש מאמרים באינטרנט, וממש לא הצלחתי! תודה מראש, נטע.

24/11/2006 | 06:57 | מאת: לאה פינטו

תודה על ביטויי הפרגון וההערכה, נעים לפתוח כך את הבוקר. נטע, אני רוצה להפנות אותך לעמוד 32 בפורום זה. בתחתית העמוד תמצאי תגובותנו ל"מישהי". תחת הכותרת "מהעולם השפוי" תיארתי את הדרך שלי להרזייה ללא דיאטה. קריאה מהנה וסופשבוע מקסים. שלך לאה

26/11/2006 | 09:01 | מאת: נטע

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה