חישוב קלוריות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2006 | 16:46 | מאת: נוראלי

מי יודע איך מחשבים קלוריות למאכלים תוצרת בית? למשל- אני אופה לחם תוצרת בית. קילו קמח %70 מלא 3 כפות סוכר חום כ- 5 כפות שמן 3 כפות שמרים מלח ומים איך אדע את הערך הקלורי ? כמה ניתן לאכול בארוחה? תודה נוראלי

23/11/2006 | 19:28 | מאת: בלה אגמון

שלום רב. בשביל מה לך לדעת ערך קלורי? זה פורום להרזיה ללא דיאטה פה לא סופרים קלוריות. בכל אופן יש אתרים בהם יש לך טבלאות של קלוריות ואת יכולה לחשב . כל המריכיבים של המזון ואז תחלקי למנה ותראי כמה יוצא לך למנה. כמה לאכל? לפי גישתנו עד שתיהיי שבעה ומסופקת. לפי גישת הדיאטה אני מניחה על פי כמה מנות לחם מותר לך או אולי על פי כמות הקלוריות המקוצבת לך. לא יודעת מזמן אני כבר לא מתעסקת בקלוריות נראה לי ביזבוז אנרגיה משוועה. ממלא זה לא מביא לתוצאות. בכל אופן מקווה שקיבלת תשובה מספקת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה