לא מצליחה להוריד אפילו גרם אחד

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/11/2006 | 12:08 | מאת: סבתא

שלום רב, אני חיה כמעט מאוויר, אינני זוללת , ולמרות זאת אינני מצליחה להוריד אפילו גרם אחד. הייתי בטיפול אצל דיאטנית פעמיים אך גם זה לא עזר. אינני שמנה במיוחד, עלי להוריד בעיקרון צלוליטים( ישבן, קצת בטל,ופולקס) שונאת ספורט,האם יש איזו שהיא דרך? אנא עזרתך ועצתך. בתודה מראש סבתא נ.ב. אינני כה צעירה הנני בת 65, נראית צעירה לגילי מבקשת להראות טוב גם בגופי.

22/11/2006 | 22:56 | מאת: בלה אגמון

שלום סבתא. מספר שאלות לי אליך. 1 כמה את שוקלת ומה הגובה שלך? 2 מי אמר שאת צריכה לרדת? 3 מה זאת אומרת חיה כמעט מאויר? 4 אם את חיה כמעט מאויר אז איך אפשר בעצם לעזור לך? ישנם פרצדורות כירורגיות שונות להורדת צלוליט וגם מכשירים שונים הם אמורים לחטב. יתכן שזה הפתרון בשבילך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה