שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2006 | 19:33 | מאת: צביה

שלום לכם. אני ירדתי לפני שנתיים 44 קילו תוך שנה. עכשיו אחרי שנתיים שהצלחתי לשמור פחות או יותר על המשקל, עליתי חזרה עשר קילו. ומאד קשה לי לחזור להוריד כמו פעם. גם כי נגמר לי הסבלנות וגם כי אני נמצאת עכשיו בתקופת דיכאון קשה מאד. מה אני יכולה לעשות כדי להוריד חזרה את העשר קילו האלה. לא רוצה לחזור ולהיות 120 קילו כמו לפני שנתיים. תודה מראש

21/11/2006 | 00:18 | מאת: בלה אגמון

צביה היקרה. ראשית כל הכבוד על ההשיג המרשים . זו ירידה מדהימה. אני מניחה שכרגע קשה לך להמשיך לשמור על האיזון הפנמי כשברקע יש את הדיכאון . אני חושבת שזה חיוני ביותר לפתור את הדיכאון בכל דרך אפשרית בין אם בטיפול תרופתי או בפסיכותפריה או אולי שילוב. אחרי שתצאי מהדיכאון יהיה הרבה יותר קל לחזור לאזון סביב נושא של אכילה ולאכל מתוך רעב ושובע. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה