ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2006 | 18:34 | מאת: שי

בלה שלום, תודה על התגובה המהירה. השאלה שלי היא האם זה נורמלי שללא שינוי של הרגלי אכילה הגוף מאבד ממשקלו? האם זה נובע מצריכת הקלוריות היומית שלי או שזה יכול להצביע על איזו שהיא בעיה ביראותית. תודה מראש, שיר

21/11/2006 | 00:24 | מאת: בלה אגמון

אין לי שום דרך לדעת. אין לי מספיק נתונים. כשיורדים במשקל בלי להתכוון חשוב לשלול בעיה רפואית. מצד שיני אולי הגוף שלך פשוט נכנס לאיזון ולכן יורד במשקל. כאמור אני מציע לגשת לרופא ולשלול מחלה ואם הכל תקין אז פשוט להנות . בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה