פעילות גופנית מאומצת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2006 | 18:30 | מאת: איריס

אני מקדישה לפעילות גופנית {פילאטיס,הליכה נמרצת כ-10 שעות שבועיות.יחד עם זאת , אני לא יורדת במשקל ובנוסף אני כל הזמן מנשנשת ורעבה.מה עושים?

20/11/2006 | 19:32 | מאת: לאה פינטו

הי איריס. הפעילות שאת מתארת מחטבת את גופך, משפרת את כושרך, מבריאה את הרכב גופך וכולי תקווה שגם מסבה לך עונג והנאה. עכשיו...איך כל זה קשור למשקל? אני חושבת שמה שהיית רוצה לחוות זה ירידה במסת השומן...לא? ואחזור לשאלתי, איך זה קשור למשקל הגוף? ובשלב זה אני מפסיקה להיות מעצבנת. איריס יקרה, אני רוצה להזמין אותך לקרוא את תגובתי לנטע תחת הכותרת "הפרדוקס הוא בתודעתך בלבד" (בעמוד זה)- יש שם פסקה שתוכל להסביר את משמעותה של שאלתי החוזרת. אם עדיין יהיו שאלות, אשמח לענות בהרחבה. והכי חשוב, להנות ממה שאת עושה ולא לקשור זאת לשום אג'נדה נסתרת אחרת. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה