לאה ובלה, כל הכבוד לכן על ההשקעה - ממש עבודת קודש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/11/2006 | 16:55 | מאת: דורון בללי

מאוד נהנתי לקרוא את התשובות המושקעות שלכן. אשמח להפנות לפורום שלכן בעתיד אורחים/ות מהפורום אותו אני מנהל (קהילת האימון האישי ב msn) שמתלבטים בנושא תזונה ומשקל אחרי שכבר הפכו ל"מומחים" בתחום אולם לא בהכרך השיגו את היעד. תבורכו. דורון בללי מאמן אישי לנשים בנקודת מפנה מנהל פורום אימון אישי (קהילות msn)

19/11/2006 | 17:30 | מאת: בלה אגמון

שלום דורון. אמנם אני לא מכירה אותך אישית אבל עוקבת אחרך בכל הפורומים של אימון. אני מודה לך מאד על הפירגון ונשמח מאד - אני ולאה שהיא אגב מאמנת אם תפנה אלנו אנשים שרוצים לרזות באמת אחרת. אני יודעת שתחום הרזיה קוסם להרבה אנשים שרוצים לעסוק בו . אבל חשוב מאד להבין שהוא מורכב ביותר ודורש מקצועיות רבה מאד מכיון שנוגע ברבדים עמוקים ביותר של האדם. אני ולאה דיאטניות ותיקות מאד בתחום ויש לנו את כל הידע המקצועי, עליו הוספנו כל אחת בדרכה כילים טיפוליים רבים ופתחנו את הגישה שלנו. אשמח לחשוב על שיתוף פעולה אפשרי אתך. אם יש לך רעיונות אנא צור איתי קשר. בברכה בלה

19/11/2006 | 17:45 | מאת: לאה פינטו

דורון יקר שלי כמה משמח היה להכנס לפורום ולפגוש אותך כאן. ומחמם לב, כרגיל. עדיין מחכה לתגובתך בתיבת המסר האישי. חיבוק גדול לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה