תודה שחזרת אליי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/11/2006 | 20:26 | מאת: אירית

בלה שלום, תודה שחזרת אליי ,נורא מסקרנת אותי הדרך שלך, כמו שאמרתי קודם נמאס לי מדיאטות, אני בת 31 תמיד הייתי ובעצם כל החיים שלי סביב דיאטות, לפעמים זה מצליח יותר ולפעמים הרבה פחות. היום אני נמצאת במשקל הרבה יותר גבוה ממה שהייתי איי פעם לדעתי. השאלה היא איך למנוע את האובססיה הזו לאוכל ? למתוקים ? לסתם שטויות ? שעמום שלפעמים מביא לסתם אכילה. הרי ידוע שתרופות הפלא לא יעבדו כאן (נראה לי שלא עובדות בכלל) מה לעשות ? אשמח להתייעץ. תודה

14/11/2006 | 22:31 | מאת: בלה אגמון

שלום אירית. אשמח מאד להכיר אותך ולהסביר לך בפירוט. פגישת הכרות אצלי לא מחייבת ולא עולה כסף. את מוזמנת להתקשר אשמח להסביר לך בטלפון ו/או בפגישה אישית ראשונה שכאמור לא מחייבת אותך בשום דבר. עקרונית הגישה מלמדת אותך לחיות, לחשוב להרגיש ולהתנהג כמו אדם רזה טבעי. אני משלבת בעבודתי טיפול נפשי עם גישת הרזיה ללא דיאטה. את מוזמנת להתקשר יש את הפרטים מתחת לתמונה שלי. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה