סבלנות וויתור על מלחמה- נכון מאד תודה.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/11/2006 | 23:11 | מאת: שלי13

תודה על תשובותכן! אני באמת התחלתי ללכת לטיפול. ובעניין התהליך והספירלה מאד עודדתן אותי, פשוט נבהלתי כי חשבתי שתחושת השחרור הזו עברה ולא תחזור יותר. ותודה שהזכרתן לי להתמקד במחשבות החיוביות במקום להלחם במחשבות הטורדניות. אני אכן מתרגלת את זה ולא פשוט לי, אני מנסה להתבונן עליהן מהצד בלי להיות מושפעת מהן, ואני משתדלת להיות יציבה בדרך שלי- היא הנכונה ולא הדיאטות הנצחיות! שוב תודה.

13/11/2006 | 14:37 | מאת: בלה אגמון

היי שלי תודה אל הפרגון. אשמח אם תשתפי אותנו בטיפול שאת עוברת, בדרך שהלכת ובכלל אם בא לך כמובן. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה