דיקור להרזייה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/11/2006 | 15:13 | מאת: רונית 29

שלום אני בת 29 , גובה 1.76 מ' , משקל 92 ק"ג. מאסתי כבר מכל הדיאטות , החלטתי ללכת על דיקור. האם מומלץ הדבר? מה דעתך על שילוב של דיקור ובמקביל גם נטילת כדורי רדוקטיל? אני רוצה לרדת 20 ק"ג. אינני יכולה לבצע פעילות ספורטיבית בעקבות מגבלות רפואיות ( פריצות דיסק) לתשובתך המהירה אודה , רונית

11/11/2006 | 19:48 | מאת: לאה פינטו

שלום רונית. ראשית אומר שכדי לרזות ממש לא חייבים לעשות פעילות גופנית. לאכילה שלנו השפעה משמעותית רבה יותר, בין אם אנו פעילים ובין אם לאו, כך שכבר הורדנו "מגבלה" אחת. בנוגע לאופציה שאת שוקלת, אני רוצה לברר איתך מספר שאלות: א. באיזה אופן את חושבת שזה יהיה שונה מהותית ממה שעשית עד כה? ב. איפה היתרונות שאת מוצאת לאפשרות זו? ג. איך זה יהיה שונה בטווח הרחוק מכל דיאטה אחרת בה התנסית? ד. האם בדקת עם עצמך לעומק מה את רוצה להשיג חוץ מלרדת 20 ק"ג? ה. האם ביקשת אינפורמציה ממי שחווה את האפשרויות שאת מעלה? אני מציעה לך להתייחס לשאלות הללו ולענות באופן כנה ורציני, לא בשבילי אלא בשבילך. לשיטתי, זו עוד דיאטה, לא יותר ולא פחות. ובטווח הארוך כמו כל דיאטה .....תמצאי את עצמך מחפשת את הדבר הבא. אך כמובן שזוהי רק עמדתי, בדקי בעצמך, יש לך מספיק שאלות הכוונה. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה