פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/10/2006 | 13:19 | מאת: נאור

במידה ואכלתי בארוחה מסויימת מעבר לנקודת השובע האם אוכל "לתקן" זאת ע"י פעילות גופנית?

31/10/2006 | 17:17 | מאת: לאה פינטו

שלום נאור. ראשית שאלה למחשבה- איך אתה יודע שאכלת בארוחה מסוימת יותר מדי? האם אתה קובע זאת משום שאתה ממש יודע להרגיש את הגוף שלך או מפני שלגישתך עברת קצובה מסויימת? ונניח שאכן הזנת את עצמך מעבר לצרכים הנוכחיים של גופך, מה אתה מאמין שקורה? אני מנחשת שאתה חושב שברגע זה ממש הגוף שלך משמין. אז לא, זה לא עובד ככה. מה שיקרה זה שני דברים: 1. תחוש אי נוחות וכבדות - מסר שמגיע מגופך ("די לי. יותר מדי לי") 2. יקח הרבה יותר זמן עד שגופך יעביר לך מסרים על רעב ועד שזה יקרה הוא ינצל וישתמש באנרגיה העודפת שסיפקת. כך שכשעובדים חכם ובהתאמה עם הגוף, איננו צריכם לתקן שום דבר. באופן כללי, פעילות גופנית לאחר אכילה (ובודאי אכילה רבה) היא הדבר האחרון עליו אוכל להמליץ לך. מערכת העיכול תובעת מספיק אנרגיה גם ככה, איננו רוצים לשבש את עבודתה כדי להעביר משאבים לשרירים. מעבר לזה, ההרגשה תהיה מאוד לא טובה. שיהיה ערב נעים לאה

22/11/2006 | 17:03 | מאת: (:

אני קצת שמנה בירכייים וברגליים עצמם [ שוקייים ] איזה תרגילים אני אמורה לעשות כדי להוריד את השומן הלא נחוץ ?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה